ReproHund eies av veterinær Ragnar Thomassen, som begynte å inseminere hunder med frossen sæd allerede i 1985. Han overok ansvaret for NKKs Sædbank i 2004 etter veterinær Jan Fougner og Kjell Andersen Berg. Fram til 2019 holdt han til i Norges Veterinærhøgskoles lokaler, men høsten 2019 flyttet klinikken til store, lyse lokaler på Tåsen i Oslo.

På klinikken gjør vi brunstkontroller, insemineringer, frysing av sæd, sædundersøkning/ fertilitetsundersøkelse på hannhund, drektighetsultralyd, fertilitetsutredninger tispe, import/eksport av både fersk og frossen sæd og andre veterinære oppgaver etter avtale.

Klinikken har unik kunnskap om og erfaring med reproduksjon hos hund. Ragnar Thomassen har 35 års erfaring med inseminering av hund med frossen sæd, bestemmelse av riktig insemineringstidspunkt og frysing av sæd.


Vi som jobber her

Ragnar Thomassen
DVM PhD Dipl ECAR

Ragnar ble utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 1984. Han har jobbet med reproduksjon hos hund og hest ved NVH/NMBU i 35 år. I tillegg til sin doktorgrad i reproduksjon har Ragnar også gjennomgått diplomatutdanning og er en av de få i Norge som er godkjent europeisk spesialist innen reproduksjon.